Gamla tyger med tryck på loppis

När du går på loppis kommer du säkert att känna till att du där kan hitta precis vad som helst. Har du dessutom besökt många av dessa börjar du att bli en van besökare, som vet vilka loppisar du ska välja för att finna det du söker. Loppisar finns över hela Sverige, från de allra nordligaste delarna till de varmare södra orterna i landet. Här kan du som samlar på tygpåsar även vara intresserad av alla de tyger med olika tryck som ibland erbjuds. När det gäller gamla tyger med tryck, kommer detta förmodligen att intressera dig som samlar på tygpåsar. Detta då du ser enkelheten med att själv skapa dina moderna tygpåsar med ett gammalt fint material.

da29c5d4517e4ef54a6a4fa60b84a8a0Här handlar det om gamla tyger med tryck, vilket kanske inte är lika vanligt som många tror. Då de flesta gamla tyger oftast är broderade med fina mönster. Skulle du hitta några av dessa riktigt gamla tyger så ska du hålla i dem hårt. Kvaliteten på dessa tyger är otroligt hållbar då motiven består av handsydda tryck och figurer. De första tygerna som skapades blev till för hela 2000 år sedan och kom från Kina. Det var här som uttrycket “screentryck” växte fram och något som lever kvar än idag. Med denna bakgrund är det förståligt att det finns ett högt samlar värde av just tyger med tryck på.

På loppis kan du som samlare av tygkassar kombinera ditt intresse med att finna gamla tyger med tryck på. På så sätt kan du själv skapa egna och unika tygkassar som sedan kan beundras av många. Genom att besöka många och olika loppisar kan du utöka ditt sortiment och samtidigt öka chanserna att hitta det där speciella och unika tyget du länge letat efter. Loppis är därför den perfekta platsen att befinna sig på när man är ute efter något så speciellt som gamla tyger med tryck på.