Jilles antika loppis

flea-market-270566_960_720Den som äger Jilles antika loppis bär naturligtvis själv namnet Jille, och har länge varit verksam inom branschen. Här finns det en stor kunskap om olika antika föremål såväl som andra intressanta samlarföremål. Något som ligger både Jille och Jilles antika loppis varmt om hjätat är just tygpåsar. I det fallet ska det naturligtvis vara tygpåsar med tryck på. Här finns det ett stort intresse att samla på just dessa. Att förse alla de kunder som kommer till butiken i Munkedal med möjligheten att köpa någon av påsarna är även det ett stort intresse. Jille och dess antika loppis har länge samlat på sig många härliga tygpåsar, både unika varianter och dubletter av populära varianter. Hur går det då till att få tag i ett så stort och brett sortiment av tygpåsar med tryck?

Tygpåsar med tryck är inte något som är gammalt och har gått ur tiden, utan det är något som är ett mycket modernt och medvetet val av alla de som handlar i dagens butiker. När du väljer att använda tygpåsar hjälper du till att spara på naturen. Samtidigt ser du till att du alltid har en bekväm och effektiv påse till hands för dina inköp. Jille är då intresserad av gamla tygpåsar med tryck, och åker därför land och rike runt för att finna så många olika av dessa som möjligt.

Här handlar det om att åka på andra olika loppisar och eventuella auktioner där det kan finnas ett stort utbud av gamla tygpåsar med tryck på. Det handlar mycket om att vara aktiv och att ständigt hålla ögonen öppna för nya fynd som kan ge butiken ett bredare sortiment. På så sätt kan Jille få en bra resa och göra nya fynd som kan läggas till den stora samlingen eller säljas i den egna butiken. Bli därför inte förvånad om du möts av ett stort sortiment av gamla tygpåsar med tryck när du besöker Jilles antika loppis i Munkedal. Naturligtvis kommer du att bli glatt överraskad av ett stort sortiment från allt mellan himmel och jord.