Profilkläder med tryck

Ett fantastiskt sätt att sprida sitt varumärke på är med profilkläder med tryck. Då kan ni få snygga arbetskläder och kontorskläder med er logo och ert budskap helt i era egna färger. Se snygga och propra ut när ni representerar ert företag! Det finns profilkläder till alla olika branscher, från vård och omsorg till byggarbetsplatsen! Profilkläder fungerar också perfekt som giveaway till kunder och anställda. Ge bort t-shirts, mössor, kepsar med mera med er logo! Att ge bort snygga kläder med er logo stärker banden till mottagaren och höjer ert varumärke när personen bär plagget.
profilkläder
För att kunna handla rätt sorts profilkläder är det viktigt att hitta en leverantör som kan sin sak, när vi på Jilles Antik och loppis skulle handla nya profilkläder sökte vi på nätet och hittade en leverantör online som såg bra ut. Det finns många att välja mellan men vi tror att vi till slut valde den bästa! Vi utgick både från deras sortiment (som var stort) och deras priser som höll väldigt bra nivå.

Leverantören av profilkläder vi valde var printoz.se och vi blev väldigt nöjda med resultatet när våra nya profilkläder kom. Både arbetsjackor och nya snygga t-shirts beställdes. Ett stort tack till Printoz som hjälpte oss!