Tygkassar och bandtryck

tygpaseNär du samlar på gamla tygkassar med tryck, kan det vara så att du samlar på dessa inom en viss genre. Här kan det vara valet av olika företags logotyper eller så kan det helt enkelt vara olika motiv som det handlar om. Något som också är mycket populärt att samla på gällande tryck är gamla bandtryck. Bandtryck är oftast något som förekommer på olika typer av kläder, så som T-shirts och övriga kläder. För dig som vill vara originell och annorlunda med din samling kan trycket istället sitta på din gamla tygkasse.

När det handlar om att finna tygkassar med bandtryck på är utbudet något mer begränsat, än när det gäller tygkassar med andra tryck på. Dock skulle kanske tygkassar med bandtryck vara något nytt och modernt när det gäller alla de olika band och artister som idag uppträder. Här skulle de på ett enkelt och bra sätt kunna förmedla budskapet och samtidigt vara snäll mot naturen. Det handlar helt enkelt om påverkan på den stora massan med hjälp av bandets stora popularitet. Kanske i framtiden fler artisar väljer att producera kassar med sitt bandtryck på?

Om du nu är den som samlar på gamla tyger och tygkassar med bandtryck, så har du förmodligen ett ganska hårt arbete framför dig för att få en större samling. Du kan då fundera på att bredda dina val till din samling. På så sätt kan du finna de olika saker som andra söker, och exempelvis byta dessa mot tygkassar av ditt intresse. När det handlar om att samla på saker är det viktigt att vara påhittig och att ha oändligt med tålamod. Framförallt när det handlar om en vara eller produkt som har ett begränsat utbud. På så sätt kan man även skapa fler kontakter inom samma intresseområde och kanske hjälpas åt att komplettera sina samlingar.